Bluebeam Revu 2018: Omdesignad för maximal effektivitet

In Pressrum by Ratika Sadana

Bluebeams flaggskepp hittar en ny balans mellan användbarhet och användarvänlighet

 

Pasadena, Kalifornien, USA (11 april 2018) Bluebeam, Inc., den branschledande utvecklaren av innovativa tekniklösningar för arkitektur- ingenjörs- och byggbranschen, lanserar Revu 2018, med ett nytt användargränssnitt och förbättringar som utvecklats för att maximera effektivitet, förbättra förutsägbarhet och göra det enkelt för nya användare att snabbt komma igång med programmet och samtidigt stödja befintliga arbetsflöden.

 

Bluebeam Revu är en lösning som skräddarsytts för att underlätta projekteffektivitet och samarbete inom arkitektur- ingenjörs- och byggbranschen. Över 1,2 miljoner branschkunniga inom design och byggnation förlitar sig på Revu för att förbättra sin projektkommunikation och effektivisera sina processer. Sedan 2002 har Bluebeam gjort smarta och enkla dator-, mobil- och molnlösningar för papperslösa arbetsflöden som använder sig av PDF-filer för att dela viktig projektinformation som metadata, hyperlänkar, bokmärken, bilder, bilagor och nedströms 3D-data. Genom att dra nytta av ett format med öppen källkod passar Revu sömlöst in i befintliga projektmiljöer och förbättrar åtkomsten till viktig projektinformation inuti integrerade system.

 

Revu 2018 placerar verktygen och resurserna där branschfolket behöver dem och omvandlar sättet för hur projekt designas, konstrueras och byggs.

 

  • Arbeta snabbare med ett verktygsfält för egenskaper som intuitivt föreslår verktyg baserat på användarens inmatning.
  • Fokusera på själva arbetet med förbättrade panelvyer som inte är i vägen.
  • Förbättra effektiviteten med åtkomst till flera Studio-projektfiler samtidigt.
  • Effektivisera samarbetet med ett nytt Bluebeam Studio-användargränssnitt med flikar, miniatyrvyer och tydligare vanliga funktioner.
  • Gör färre klick och snabba upp arbetsflöden med anpassningsbara tangentbordsgenvägar.
  • Få resultat snabbare med förladdade verktygssatser och exempelfiler som hjälper både nya och gamla användare att snabbt lära sig grunderna och utöka sin användning av programmet.

“Revu 2018 bygger vidare på allting vi har lärt oss genom ett nära samarbete med våra kunder under de senaste 15 åren”, säger Joe Elliott, VD för Bluebeam. “Med den här lanseringen lägger Revu till en ofta begärd funktionalitet och effektiviserar användargränssnittet för att göra arbetsflöden smidigare än någonsin tidigare. Revu 2018 har ett nytt användargränssnitt som snabbar upp processerna, ökar arbetsytan, minskar antalet klick och använder sig av dynamiska verktygsfält för att behålla fokus där det behövs som mest – på att få jobbet gjort.”

 

Bluebeam Revu 2018 Standard-, CAD- och eXtreme-versioner finns nu tillgängliga på Bluebeam.se och via vårt världsomfattande nätverk av återförsäljare.