Digitalt samarbeid styrkes med Bluebeam Studio-serveren i Norden

In Presse by Jannike Reinholdsson

I en tid der digitale arbeidsmåter øker i popularitet, øker også behovet for høye internasjonale standarder. Bluebeam tøyer derfor grensene for digitale muligheter og sikker datalagring ved å gi Bluebeam Revu-brukere i de nordiske landene tilgang til alle funksjonene.  

 

Kista, Sverige, (2. februar 2021) Gode nyheter for brukere i Norden, som nå kan dra full nytte av alle funksjonene i Revu og lagre prosjektene sine lokalt. Dette er en del av Revus visjon om å alltid innfri kunders krav, uavhengig av hvor i verden de arbeider. 

 

Bluebeam gjør digitale samarbeidsmetoder og lagringsmuligheter tilgjengelige for alle nordiske brukere ved å plassere en ny Studio-server i Sverige. Den svenske Studio-serveren skal sikre en forbedring av nordiske bedrifters samarbeidsområder og muligheter til å administrere prosjektinformasjon og data. Magnus Åhlén, Regional Director Nordics hos Bluebeam, forklarer: 

 

«Det er viktig for oss og for bransjen i sin helhet at vi oppfyller markedets behov for datasikkerhet. Siden sikkerhetsstandardene er høyere, skaper dette bedre muligheter for at flere mennesker kan bruke Studio. Vi legger til rette for mer samarbeid i sanntid – og alltid med data for hånden.» 

 

 

Forbedrede opplastings- og nedlastingshastigheter  

Digitalisering er med sikkerhet kommet for å bli. Derfor er det viktig at Bluebeam gir team i Norden de beste mulighetene til å holde kontakten uavhengig av om de befinner seg på arbeidsplassen, hjemme eller et helt annet sted. Samtidig vil den nye serveren forbedre opplastings- og nedlastingshastigheten for brukere i Norden.  

 

Ulf Larsson, leder for Operational Support, NCC Building Sweden, sier:  

 

«Siden Bluebeam Studio Cloud-tjenesten nå er tilgjengelig på svenske servere, vil bygg- og anleggsbransjen kunne dekke kunders behov om å følge nasjonale retningslinjer for lagring av informasjon innenfor Sveriges grenser. Dette bidrar til videre utvikling av digitaliserte arbeidsflyter og samarbeid i sanntid.» 

 

Lanseringen av Bluebeams nye Studio-server betyr at brukere i Norden får mer ut av samarbeid i Studio-økter. Samtidig kan brukere se frem til at alle deres data blir lagret lokalt og i EU. Dette muliggjør samsvar med sikkerhetskrav, samtidig som bekymringer rundt sikker lagring av personopplysninger dempes.