Bluebeam Revu 2018: Nytt design for maksimal effektivitet

In Presse by Ratika Sadana

Bluebeams flaggskipløsning treffer balansen mellom nytte og brukervennlighet

 

Pasadena, California, USA (11. april 2018) Bluebeam, Inc., ledende utvikler av nyskapende teknologiløsninger for arkitekt-, ingeniør- og byggebransjene, annonserer at de kommer med Revu 2018, som har et nytt grensesnitt og forbedringer som er laget for å maksimere produktiviteten, forbedre forutsigbarheten og sette i gang nye brukere raskere, samtidig som den støtter den eksisterende arbeidsflyten.

 

Bluebeam Revu er en løsning for prosjekteffektivitet og samarbeid som er skreddersydd for AEC-bransjen. Den nyter stor tillit fra over 1,2 millioner personer innen design- og byggebransjene på verdensbasis, for å forbedre prosjektkommunikasjonen og strømlinjeforme prosessene. Siden 2002 har Bluebeam laget smarte og enkle løsninger for stasjonære, mobile og skybaserte papirløse arbeidsflyter som bruker PDF til å dele viktig prosjektinformasjon, inkludert metadata, hyperlinker, bokmerker, bilder, vedlegg og 3D-data nedstrøms. Ved å dra nytte av et åpen kilde-format passer Revu perfekt inn i eksisterende miljøer og forbedrer tilgangen til viktig prosjektinformasjon innenfor de integrerte systemene.

 

Revu 2018 plasserer verktøyene og ressursene som brukerne trenger, akkurat der de trenger dem, og forvandler hvordan prosjekter utformes, konstrueres og bygges.

 

  • Jobb raskere med en responsiv Property Toolbar som intuitivt presenterer verktøy basert på data fra brukeren.
  • Fokuser på arbeidet med en forbedret panelvisning som ikke er i veien.
  • Øk effektiviteten ved å få tilgang til filer på tvers av flere Studio-prosjekter samtidig.
  • Effektiviser samarbeidet med et nytt Bluebeam Studio-fanegrensesnitt som inkluderer funksjoner så som miniatyrvisninger og økt synlighet for vanlige handlinger.
  • Spar klikk og gjør arbeidsflyten raskere med tastatursnarveier som kan tilpasses.
  • Få resultater raskere med forhåndslastede verktøysett og testfiler inkludert for å få både nye og eksisterende brukere raskere i gang, oppdatere dem og utvide bruken deres av programvaren raskt.

“Revu 2018 bygger på alt som vi har lært gjennom å jobbe tett på kundene våre de siste 15 årene,” sier Jon Elliott, adm. dir. for Bluebeam. “Med denne versjonen legger Revu til de mest forespurte funksjonene og effektiviserer grensesnittet, for å gjøre arbeidsflytene mer effektive enn noen gang før. Det nye grensesnittet i Revu 2018 gjør banene kortere, øker den tilgjengelige plassen på skjermen, krever færre klikk og bruker dynamiske verktøylinjer for å holde fokus der det hører hjemme: på å få jobben gjort.”

 

Bluebeam Revu 2018 Standard-, CAD- og eXtreme-versjonene er tilgjengelige nå på Bluebeam.no og via det verdensomspennende forhandlernettverket vårt.