Bluebeam Revu 2017 maksimerer effektiviteten gjennom hele prosjektets livssyklus

In Presse by Ratika Sadana

Bluebeams løsninger forbedrer måten tekniske fagfolk jobber, administrerer og samarbeider på i digitale prosjekter.

Pasadena, California, USA (7. mars 2017)


Bluebeam, en ledende utvikler av nyskapende arbeidsflytsløsninger for design, bygg og anleggsbransjen, kunngjør utgivelsen av Revu 2017. Programmet leverer nye og forbedrede verktøy for prosessautomatisering, som strekker seg over hele prosjektets livssyklus og maksimerer effektiviteten.


Bluebeam Revu er en komplett løsning for digital arbeidsflyt og samarbeid, som over én million fagfolk innen design og bygg over hele verden stoler på. Siden 2002 har Bluebeam laget smarte og enkle løsninger for PC, mobil og skybaserte løsninger for papirløs arbeidsflyt. Løsningene bruker PDF til å dele metadata, lenker, bokmerker, bilder, vedlegg og 3D-data. Ved å benytte seg av et format med åpen kildekode, gjør Revu det mulig for et felles datamiljø som lar arkitekter, ingeniører, material planleggere, entreprenører og byggherrer opprettholde dataintegritet, forbedre prosjektkommunikasjonen og effektivisere prosesser.


Revu 2017 kommer med helt nye funksjoner og forbedringer, som har blitt utviklet basert på kundeforespørsler og forskning i bransjen. De vil komme til nytte for et stort antall disipliner innen design- og byggebransjen.

  • Nye verktøy gjør det mulig for material planleggere å lage PDF-baserte anbud av høyere kvalitet, både raskere og mer nøyaktig.
  • Med bedre satsvise prosess verktøy, kan arkitekter og ingeniører raskt og effektivt bruke digitale signaturer og profesjonelle stempel på en gruppe med ulike filer uten å måtte åpne, signere og lagre filene én etter én.
  • Ny automatisk skjemaoppretting øker effektiviteten på tvers av mange ulike behov, som kontrakter og tillatelser.
  • Forbedringer på måle og telleverktøy gjør det mulig for fagfolk innen bygg å fjerne overflødigheter, benytte seg av mer målingsdata og sømløst administrere prosjektdokumenter.
  • Forbedret 3D-navigasjon og funksjonalitet kan visuelt formidle komplekse konsepter til prosjektpartnere. Samt muligheten til å inkludere 360 bilder lar teamene raskt vurdere og dokumentere framgangen på byggeplassen.

«Med hver iterasjon av Revu er målet vårt å adressere de stadig utviklende arbeidsflytsbehovene til kundene våre, og å produsere en kraftigere, mer integrert A-til-Å-løsning», sier Don Jacob, Bluebeams tekniske direktør og midlertidige administrerende direktør. «Revu 2017 oppnår dette med å levere et nytt sett med målings- og automatiseringsverktøy som fjerner repetitive og tidskrevende oppgaver, samtidig som den ytterligere optimerer effektiviteten av samarbeidet og arbeidsflyten. Som et resultat av dette, vil tekniske fagfolk få en konkurransefordel ved å lage bedre anbud og levere produkter av høyere kvalitet i løpet av prosjektet.»


Bluebeam Revu 2017-utgavene Standard, CAD og eXtreme er tilgjengelige nå på Bluebeam.no og gjennom vårt verdensomspennende forhandlernettverk.


Om Bluebeam, Inc.

Bluebeam presser grensene for nyskaping med å utvikle smarte, enkle markerings- og samarbeidsløsninger for fagfolk innen design og bygg over hele verden. Siden 2002 har Bluebeam, Inc. laget løsninger for PC, mobil og sky med papirløs arbeidsflyt som utnytter PDF for å forbedre prosjektkommunikasjonen og effektivisere prosessene i hele prosjektets livssyklus. Over én million individer i over 100 land stoler på Bluebeams løsninger. Løsningene forbedrer måten tekniske fagfolk jobber, administrerer og samarbeider på. Bluebeam ble grunnlagt i Pasadena, California, USA og har nå flere kontorer i USA i tillegg til Canada, England, Skottland, Danmark og Sverige. Bluebeam er en del av Nemetschek-gruppen. Last ned en 30-dagers prøveversjon av Bluebeam Revu på vår webside.