Bluebeam versterkt Revu met meer taalversies en betere samenwerkingsfuncties

In Perskamer by Ratika Sadana

Bluebeam introduceert Duitse en Zweedse versies van Revu Mac, brengt de bijgewerkte versie 2016.5 van Revu uit en werkt aan een Koreaanse versie van het succesvolle softwarepakket


Pasadena, Californië, Verenigde Staten (23 augustus 2016)

Bluebeam®, Inc., toonaangevende ontwikkelaar van op PDF gebaseerde annotatie- en samenwerkingsoplossingen voor Architectuur, Engineering en Construction (AEC) en de olie- en gasindustrie, kondigt belangrijke uitbreidingen voor haar productaanbod voor de internationale markt aan. Dankzij een nieuwe overeenkomst met het Koreaanse software- en servicebedrijf Linetek System zal er van de Windows-versie van Bluebeam Revu® een gelokaliseerde versie op de Koreaanse markt worden uitgebracht, waarmee de succesvolle desktopversie van Bluebeam Revu wereldwijd verkrijgbaar zal zijn in dertien talen. Bovendien is Bluebeam Revu Mac, waarvan begin dit jaar de Engelse versie werd uitgebracht, nu ook verkrijgbaar in Zweedse en Duitse taalversies.

“Uitbreiding naar meerdere platforms, tijdzones en landen stimuleert ontwikkeling en innovatie,” stelt Richard Lee, President & CEO van Bluebeam. “Het is geweldig dat we door de groei van onze wereldwijde gebruikerscommunity Bluebeam Revu, Revu Mac en Studio Prime verder kunnen blijven ontwikkelen. Door standaardbestandsindelingen van de industrie te combineren met geavanceerde samenwerkingstools kunnen professionals over de hele wereld efficiënter werken, sneller communiceren en de algehele kwaliteit van hun producten en services verbeteren.”

De recente uitgaven van Revu 2016.5, Revu Mac 1.5 en Studio Prime™ verhogen de productiviteit en verbeteren de samenwerking voor professionals die werkzaam zijn in de meest document-intensieve industrieën over de hele wereld. Nieuwe functionaliteit in Revu 2016.5:

  • Compatibiliteit met Revit 2017 en Navisworks 2017 stroomlijnt de workflows voor architecten
  • Revit-exportfunctie Eigenschappen naar tags bespaart uren aan arbeidsintensief werk door het toevoegen van tags aan sheets voor Sets te vereenvoudigen en te automatiseren

Behalve gelokaliseerde Duitse en Zweedse versies biedt de onlangs uitgebrachte nieuwe versie van Revu Mac 1.5 de volgende verbeteringen:

  • Geautomatiseerde kop- en voetteksten, zodat metadata kunnen worden gebruikt om automatisch belangrijke informatie in te voegen in meerdere pagina’s van hetzelfde document
  • Capture, wat het mogelijk maakt om afbeeldingen en video’s in te voegen in een annotatie en deze in een pop-upviewer door te nemen

Studio Prime, de abonnementsoptie in het Bluebeam Studio Platform voor gebruik van extra beheerfuncties en de Studio API, biedt de volgende nieuwe verbeteringen:

  • Geobserveerde mappen om het omzetten en bewerken van bronbestanden naar en voor PDF voor een groot aantal eindgebruikers te automatiseren.

Revu 2016.5, Revu Mac 1.5 en Studio Prime zijn nu verkrijgbaar en via ons wereldwijde reseller-netwerk.

Geïnspireerd door het succes van de recente Bluebeam eXtreme Conference in San Diego, Californië, maakt de eXtreme Conference de oversteek naar Europa met eendaagse conferenties in Stockholm, Zweden, op 26 september en in Londen, Engeland, op 29 september. De eXtreme Conference is een evenement van en voor klanten en gebruikers met Revu training, vakforums, casestudy-presentaties, gastsprekers en netwerkmogelijkheden. U kunt zich nu aanmelden voor de evenementen in Stockholm en Londen.


Informatie over Bluebeam, Inc.

De innovatieve desktop-, mobiele en cloudoplossingen van Bluebeam verleggen de grenzen van digitale samenwerking zodat professionals in de meest document-intensieve bedrijfstakken hun werk beter kunnen doen. De bekroonde PDF-oplossingen van Bluebeam worden door 's werelds beste architecten, ingenieurs en aannemers, olie- en gasbedrijven, fabrikanten, overheidsinstellingen en gemeenten ingezet om hun papiergebruik met meer dan 85% terug te dringen en hun productiviteit met meer dan 60% te verhogen. Het Account Services-team en wereldwijde reseller-netwerk van Bluebeam bieden al meer dan 10 jaar oplossingen voor uitdagingen van klanten in meer dan 100 landen.

Bezoek www.bluebeam.nl en ontdek waarom Bluebeam de status quo verandert en een nieuwe standaard zet. Bluebeam, Inc., is onderdeel van de Nemetschek Group.