Bluebeam Software lanceert Revu 2015 voor vereenvoudigd documentbeheer en versnelde projectcommunicatie

In Perskamer by Ratika Sadana

Met de nieuwste versie kunnen technische professionals slimmer werken en projecten sneller voltooien


Pasadena, Californië, USA (3 februari 2015)

Bluebeam® Software, de toonaangevende ontwikkelaar van PDF-oplossingen voor markeringen, metingen en samenwerking voor architecten, engineers, bouwbedrijven, olie- en gasproductenten, fabrikanten en andere technische professionals, kondigt vandaag de release aan van Bluebeam Revu® 2015, de nieuwste versie van de bekroonde software van het bedrijf. Revu 2015 introduceert nieuwe functies waarmee projectteams complexe documentensets geordend en up-to-date kunnen houden, waardoor alle teamleden over dezelfde informatie beschikken.

"Om te voldoen aan de vereisten van complexe projecten en strakke tijdlijnen, hebben projectteams technologie nodig die de communicatie tussen de betrokken partijen vereenvoudigt en overbodige randzaken elimineert," stelt Richard Lee, directeur en CEO van Bluebeam. "Revu 2015 biedt vernieuwde functies die het markeren en beheren van documentensets vereenvoudigen dankzij verbeterde markeringsfuncties en batchautomatisering. De software stelt gebruikers tevens in staat projectinformatie op een flexibele manier te delen."

Slimmere markeringen

Een van de meest langverwachte markeringsfuncties van Bluebeam is nu beschikbaar in Revu 2015. Met het hulpmiddel Schetsen kunnen gebruikers in een handomdraai nieuwe vormen maken met complexe metingen op basis van een gekalibreerde PDF-schaal. De gebruiker ontvangt realtime feedback over lengtes en hoeken tijdens het schetsen van details met de muis of het invoeren van afmetingen met het toetsenbord.

Revu 2015 beschikt tevens over de Dynamic Tool Set Scaler, die automatisch het formaat van markeringen nauwkeurig en evenredig aanpast bij gebruik in documenten met een andere schaal. Gegroepeerde markeringen in een tekening kunnen ook evenredig worden vergroot of verkleind, ongeacht de schaalinstellingen.

Met behulp van het Camerahulpmiddel van Revu en Capture 2.0 kunnen gebruikers nu video's in markeringen integreren. Gebruikers kunnen vanuit elke markering door foto's bladeren en video's bekijken met de Capture viewer. Markeringen met Capture-media kunnen worden bijgehouden en bekeken in de lijst met markeringen van Revu en kunnen worden geëxporteerd als PDF-overzicht.

Meer taken automatiseren

Met Batch Slip Sheet in Revu 2015 (alleen in eXtreme) houdt u complexe bestandensets automatisch up-to-date omdat gebruikers nieuwe bestandsrevisies kunnen koppelen aan eerdere bestandsversies. Alle markeringen, hyperlinks en bladwijzers worden in iedere revisie overgenomen.

Sets is een bestaande Revu-functie waarmee teams door een grote verzameling van verschillende PDF-bestanden kunnen navigeren alsof het een enkel document met meerdere pagina's in één tabblad is. In Revu 2015 kunt u met deze functie nog beter automatiseren en categoriseren.

Sneller op één lijn

De mobiele oplossingen van Bluebeam helpen gebruikers om sneller resultaten te boeken. Studio GO™ is nieuw in Revu iPad 3.0. Hiermee kunt u grote bestanden in Studio-projecten en Studio-sessies direct weergeven en sneller markeringen toevoegen en navigeren, zonder de originele documenten te wijzigen. Met Synchroniseren op de achtergrond kunnen Revu iPad gebruikers bestanden downloaden terwijl ze blijven werken in Revu.

Meer informatie over de nieuwe functies in Revu 2015 vindt u op www.Revu2015.com.

Bluebeam-producten worden rechtstreeks en via een wereldwijd netwerk van resellers verkocht. Ga voor meer informatie naar www.bluebeam.nl.


Informatie over Bluebeam, Inc.

De innovatieve desktop-, mobiele en cloudoplossingen van Bluebeam verleggen de grenzen van digitale samenwerking zodat professionals in de meest document-intensieve bedrijfstakken hun werk beter kunnen doen. De bekroonde PDF-oplossingen van Bluebeam worden door 's werelds beste architecten, ingenieurs en aannemers, olie- en gasbedrijven, fabrikanten, overheidsinstellingen en gemeenten ingezet om hun papiergebruik met meer dan 85% terug te dringen en hun productiviteit met meer dan 60% te verhogen. Het Account Services-team en wereldwijde reseller-netwerk van Bluebeam bieden al meer dan 10 jaar oplossingen voor uitdagingen van klanten in meer dan 100 landen. Bezoek www.bluebeam.nl en ontdek waarom Bluebeam de status quo verandert en een nieuwe standaard zet.