Bluebeam og The B1M vil anerkende verdens mest inspirerende historier indenfor byggebranchen med prisen Construction Story of the Year Award

In Presserum by Jannike Reinholdsson

Software- og medieledere indleder en verdensomspændende jagt på de mest innovative og banebrydende historier indenfor byggebranchen i en konkurrence, der er den første af sin art.    

  

Pasadena, CA (26. juli 2021) Bluebeam, Inc. og The B1M annoncerede i dag lanceringen af prisen Construction Story of the Year, som er den første af sin art indenfor arkitektur, teknik og byggeri for at sætte fokus på mennesker og projekter, der har haft en unik positiv indvirkning på branchen og fremmet forandring i Built-miljøet.    

  

The B1M har i partnerskab med Bluebeam lanceret et websted til indsendelse  og accepterer i øjeblikket indlæg fra enkeltpersoner med betydningsfulde historier om et bredt spektrum af innovative tilgange, fra teknologisk problemløsning til bæredygtige innovationer, brug af miljøvenlige materialer, der adresserer kriser såsom klimaændringer og manglen på boliger, eller beskriver programmer, der er designet til at forbedre mangfoldighed og integration på stedet. 

  

”Bag hvert byggeprojekt er der en historie: uventede problemer, smarte løsninger og udfordringer, der til sidst overvindes,” forklarer Don Jacob, som er grundlæggende teammedlem i Bluebeam og VP, Technology & Innovation, Build & Construct Division, Nemetschek Group. “Problemet er, at vi sjældent hører om dem. Dette er en fantastisk mulighed for at dele disse historier og vise, hvad der kræves for at skabe de transformative bestræbelser, der former vores verden.”   

  

”Byggebranchen er ikke god til at skabe opmærksomhed om sig selv,” forklarer The B1M Co-Founder and Managing Director, Fred Mills. ”De fleste mennesker forstår ikke rigtig denne vigtige sektor, og hvad den kan opnå. Ingeniører, arkitekter, byggeledere, byplanlæggere og alle andre personer i denne industri arbejder utrætteligt for at gøre vores verden til et bedre sted. Disse historier fortjener at blive fejret og hædret.”  

  

Siden 2002 har Bluebeams innovative teknologiløsninger sat standarden for samarbejde og effektivitet i workflow for fagfolk inden for arkitektur, teknik og byggeri over hele verden. Mere end 2 millioner bygherrer i over 135 lande stoler på Bluebeam-løsninger, der hjælper dem med at få gjort mere hurtigere. The B1M er verdens førende videoplatform til arkitektur og konstruktion med en YouTube-kanal med over 1,7 millioner abonnenter og 18 millioner organiske månedlige visninger.    

  

Indlæg kan indsendes fra i dag til fredag den 3. september 2021. Finalisterne vil blive udvalgt af et panel af eksperter indenfor branchen, og vinderen vil blive annonceret under et live arrangement den 27. oktober 2021.  

   

Vinderen vil blive afsløret i et udvidet interview og en dokumentar med The B1Ms Fred Mills, og vil få deres historie fremmet gennem The B1M og Bluebeams platforme, live talemuligheder ved The B1M-begivenhederne samt et mindetrofæ.  

  

Hvis du gerne vil læse mere om priserne og hvordan du deltager, bedes du gå til webstedet The B1M.