Bluebeam Revu 2019: Nøjagtighed, hurtighed, standardisering

In Presserum by Ratika Sadana

Revu 2019 fokuserer på effektivitet og ydeevne med hurtigere gengivelse, forbedret opmålingsfunktionalitet og et kraftfuldt konfigurationsværktøj

 

Pasadena, CA (29. oktober 2019) Bluebeam, Inc., førende udvikler af innovative teknologiløsninger til arkitektur, byggeri og ingeniørarbejde annoncerer den nyeste version af deres flagskibsprojekt til effektivitet og samarbejdsløsninger, Revu. Revu 2019 introducerer funktioner og værktøjer, der er specifikt designet til at øge produktiviteten, forbedre opmålingsnøjagtighed og forenkle implementering over hele organisationen.

 

“Bluebeams eksistensgrundlag er at give hårdtarbejdende mennesker, der designer og bygger vores verden, de digitale løsninger, de har brug for til at gøre en forskel i deres job i dag,” udtalte Bluebeams CEO, Jon Elliott. “Da vi udviklede Revu 2019, fokuserede vi på at øge ydeevnen for alle projektinteressenter med funktioner, der er direkte rettet mod hurtighed, nøjagtighed og standardisering. Vi tror på, at innovation findes i mange former – også i form af teknologi, der øger din effektivitet, øger nøjagtigheden og gør dit arbejde lettere.”

 

Revu er en projekteffektivitets- og samarbejdsløsning, der er førende i byggebranchen og bruges af mere end 1,6 millioner byggefolk verden over. De cloudbaserede samarbejdsarbejdsgange i Revu sørger for, at jeres teams er på linje med hinanden gennem projekteringsprocessen, hjælper med at fremskynde projektet under byggearbejdet og bevare vigtige projektdata ved overlevering og derefter, hvilket giver afgørende ansvarlighed i hvert eneste trin undervejs.

 

Panorer og zoom 6 gange hurtigere

Revu 2019 muliggør en mere ensartet ydeevne og hurtigere panorering og zoom ved komplekst arbejde med streger, takket være en ny hardwareaccelereret gengivelsesmaskine. Forbedret gengivelseshastighed, hurtigere opdatering og hurtigere indlæsningstider giver brugerne mulighed for at panorere og zoome gennem dokumenter med markant reduceret ventetid. Revu 2019 er designet til at levere målbare forbedringer af hastighed, der sparer værdifuld tid, uanset hvor stort projektdokumentet er.

 

Byg bedre tilbud

Præcis mængdeberegning og overslag er afgørende for at skabe konkurrencedygtige tilbud, og Revu 2019 introducerer funktioner designet til at forbedre ekspeditionstider, reducere risici og minimere dyre fejl helt fra starten af processen, herunder en automatisk prompt om indstilling af skalaen og mulighed for at indstille uafhængige enheder til forskellige opmålingstyper.

 

Standardiseres på et øjeblik

Den nye konfigurationseditor i Revu 2019 forenkler implementeringsprocessen på tværs af teams og organisationer, hvilket øger standardiseringen og øger projektets ensartethed. Dette nye brugervenlige, lette værktøj giver IT-administratorer mulighed for at konfigurere, hvordan Revu skal udrulles over hele organisationen, herunder indstillinger, funktioner og plugins.

 

Bluebeam Revu 2019 Standard-, CAD- og eXtreme-versioner er nu tilgængelige på bluebeam.dk og via vores verdensomspændende forhandlernetværk.