Bluebeam fortsætter global udvidelse med nyt tysk datterselskab

In Presserum by Ratika Sadana

Førende byggeteknologivirksomhed etablerer lokal tilstedeværelse i DACH med hovedkontor i München

 

Pasadena, Californien, USA (12. november, 2018)

Bluebeam, Inc., førende udvikler af innovative teknologiløsninger til de globale arkitektur-, ingeniør- og byggebrancher (AEC) og en del af Nemetschek Group, meddelte i dag dannelsen af et tysk datterselskab med det formål bedre at kunne betjene kunderne og fremme Bluebeams samlede investering og tilstedeværelse på en strategisk måde i hele regionen.

 

Bluebeam GmbH blev officielt startet op i september med Georg Reindl udpeget som administrerende direktør. Det nye Bluebeam-datterselskab med hovedkontor i München leverer salg og support til kunder i Tyskland, Østrig og Schweiz. Før han tiltrådte stillingen hos Bluebeam, havde Reindl lederstillinger hos en række forskellige teknologivirksomheder, herunder Microsoft, Oracle, Siemens, WSCAD Electronic og Mensch und Maschine.

 

“DACH-regionen er én af de største og vigtigste AEC-branchesegmenter, og vi er stolte over at kunne annoncere opstarten af en regional salgs-, marketing- og serviceorganisation i Tyskland som en del af vores fortsatte internationale udvidelse”, fortæller Bluebeams administrerende direktør, Jon Elliott. “Georg har et væld af erfaringer på det tyske marked, og hans ekspertise inden for ingeniørbranchen sammen med hans dybdegående færdigheder inden for markedsudvikling, kundehåndtering og kundesupport gør ham til den ideelle person til at lede Bluebeams voksende kundebase og forhandlernetværk.”

 

Bluebeam, Inc., grundlagt og med hovedkontor i Pasadena, CA, udvikler innovative teknologiløsninger, der sætter standarden for projekteffektivitet og -samarbejde for mere end 1,3 millioner arkitekter, ingeniører og byggefolk verden over. Bluebeam GmbH slutter sig til Bluebeam Limited UK Ltd. etableret i London, England, og Bluebeam AB med base i Stockholm, Sverige, for at levere lokaliserede serviceløsninger og løsninger til digitale arbejdsgange til en global byggebranche i hurtig udvikling.

 

“Byggebranchen i Tyskland er ved at blive transformeret, da virksomhederne går over til digitale løsninger for at øge produktiviteten og effektiviteten”, fortæller Georg Reindl, administrerende direktør, Bluebeam GmbH. “Bluebeams løsninger er en grundlæggende komponent i en moderne arbejdsgang inden for digitalt byggeri og giver enorme fordele, der med det samme kan måles i både tids- og omkostningsbesparelser. Jeg er stolt over at lede Bluebeams nye tyske datterselskab, da jeg fuldt ud tror på, at den indvirkning, vores teknologi har på projekter og organisationer, er revolutionerende og vil drive vores branche til nye højder med hensyn til fortjeneste og effektivitet.”

 

Kontakt:

Bluebeam GmbH

Konrad-Zuse-Platz 1

81829 München