Bluebeam Press

Bluebeams CEO Jon Elliott utses av EY till finalist i tävlingen Entrepreneur Of The Year® 2023 för Los Angeles

Pasadena den 4 maj 2023 – Ernst & Young LLP (EY US) meddelade idag att Jon Elliott, CEO för Bluebeam, Inc., har utsetts till finalist i tävlingen Entrepreneur Of The Year® 2023 för Los Angeles. Entrepreneur Of The Year, som nu är inne på sitt 37:e år, är en av de främsta utmärkelserna för näringslivet. Det är en tävling mellan transformativa entreprenörer och ledare för företag med hög tillväxt som bygger en mer jämlik, hållbar och välmående värld för alla.

Jon Elliott har valts ut av en oberoende jury. Entreprenörerna bedömdes bland annat utifrån hur väl de har visat att de bygger långsiktigt värde genom entreprenörsanda, syfte, tillväxt och påverkan.

”Att bli utsedd till finalist för den här utmärkelsen är verkligen en ära”, säger Jon. ”Det faktum att tävlingen fokuserar på entreprenörskap passar så bra ihop med Bluebeams värderingar och anda. Det är våra anställda som genom sitt starka engagemang i nyskapande för kundernas räkning som gör företaget till den fantastiska plats det är. Medan våra kunder designar och bygger den värld vi lever i, har vi alltid inspirerats av deras passion och den återkoppling som de erbjuder medan vi arbetar för att kontinuerligt förbättra vårt sätt att hjälpa dem. Kort sagt: Utan det kreativa, globala Bluebeam-team som jag har äran att få leda, och utan våra geniala kunder som jag är tacksam över att få hjälpa, skulle jag inte vara finalist i den här tävlingen.”

Vinnarna av de regionala tävlingarna meddelas den 22 juni 2023 vid ett särskilt evenemang. Den nationella juryn bedömer sedan vinnarna inför den nationella Entrepreneur Of The Year-tävlingen, som presenteras i november på det årliga Strategic Growth Forum®, – en av landets mest prestigefyllda sammankomster för marknadsledande företag med hög tillväxt. Den övergripande vinnaren av Entrepreneur Of The Year nationellt går sedan vidare till att tävla om utmärkelsen EY World Entrepreneur Of The Year™ i juni 2024. 

Programmet Entrepreneur Of The Year har uppmärksammat över 11 000 entreprenörer över hela USA sedan det startades 1986, och har vuxit till att uppmärksamma företagsledare i 145 städer i fler än 60 länder världen över.

Om Entrepreneur Of The Year®

Entrepreneur Of The Year® är världens mest prestigefyllda utmärkelse för ohejdbara entreprenörer. De här visionära ledarna levererar innovation, tillväxt och välstånd som omvandlar vår värld. Programmet engagerar entreprenörer med insikter och erfarenheter som främjar tillväxt. Det sammanför dem med sina kollegor för att stärka entreprenörskap över hela världen. Entrepreneur Of The Year är den första och enda verkligt globala tävlingen i sitt slag. Den firar entreprenörer genom regionala och nationella utmärkelser i över 145 städer i fler än 60 länder. Vinnarna av den övergripande nationella tävlingen går vidare till att tävla om titeln EY World Entrepreneur Of The Year™. Besök ey.com/us/eoy.

Om Bluebeam, Inc.

Bluebeam tänjer på gränserna för innovation. Vi utvecklar smarta, enkla lösningar för projekteffektivitet och samarbete för design- och byggproffs världen över. Sedan 2002 skapar Bluebeam, Inc. dator-, mobil- och molnbaserade lösningar för papperslösa arbetsflöden som förbättrar projektkommunikation och effektiviserar processer genom hela projektlivscykeln. Bluebeams lösningar används av mer än 2,5 miljoner personer i fler än 165 länder och utvecklar teknikproffsens sätt att arbeta, leda och samarbeta om projekt digitalt. Bluebeam grundades i Pasadena i Kalifornien och har vuxit till att omfatta ytterligare kontor i Kalifornien, Texas, Illinois, Tyskland, England, Danmark, Sverige och Australien. Bluebeam är en del av Nemetschek Group. Ladda ner en 14 dagars testversion av Bluebeam Revu på vår webbplats.

Share this Article