Bluebeam Press

Bluebeam introducerar Bluebeam Cloud: Designat för byggbranschen

Ny säker, ansluten, flexibel lösning ger den åtkomst och sinnesro som krävs av designers och byggare     

Pasadena, Kalifornien (20 september 2022) Bluebeam, Inc., ledande utvecklare av lösningar och tjänster för arkitektur-, ingenjörs- och byggproffs över hela världen, tillkännagav idag en milstolpe i sin globala affärstransformation med lanseringen av Bluebeam Cloud, en ny svit av mobila och webbläsarbaserade lösningar som är tillgängliga globalt som en del av nya prenumerationsplaner.   

”Bluebeam Cloud uppfyller vårt kundlöfte att frigöra kraften i Bluebeam Revu så att team på fältet kan komma åt kritiska data och arbeta var som helst, inklusive med sina mobila enheter”, säger Bluebeams verkställande direktör Jon Elliott. ”Våra kunder är beroende av korrekta, säkra och aktuella data så att de kan hålla kontakten och hålla projekt på rätt spår, även när de är på resande fot. Bluebeam Cloud tillhandahåller den avgörande komponenten och levererar riktade funktioner, arbetsflöden och rapportering med anslutning, samarbete och datatillgänglighet i centrum.”  

Bluebeam Cloud har en kraftfull, flexibel markeringsredigerare för att markera, kommentera och samarbeta kring projektdokument och fältverktyg som hanterar och spårar arbetsflöden inom rondering, RFI:er och underlag. De här webbläsar- och appbaserade mobila lösningarna fungerar med befintliga Bluebeam-markeringar, verktygsuppsättningar och dokument. Projektdata är alltså tillgängliga för teammedlemmarna på såväl kontoret som byggarbetsplatsen.  

”Bluebeam har alltid huvudsakligen fokuserat på att förstå sina kunders verkliga behov”, säger Yves Padrines, CEO för Nemetschek Group, Bluebeams moderbolag sedan 2014. ”Bluebeam förstod att deras kunders arbete förändrades i en otrolig takt och att en total affärstransformation krävdes för att Bluebeam skulle kunna leverera det värde och de tjänster som krävs för att möta utmaningen. Bluebeam Cloud representerar mycket mer än programvara. Det är lanseringen av ett helt nytt sätt att bedriva verksamhet på, baserat på samarbeten som går utöver bara försäljningen för att leverera bättre resultat för varje projekt. Och det är så vi når framgång tillsammans.”   

Bluebeam Cloud och Bluebeams flaggskeppslösning Revu är utformade speciellt för att tillgodose de föränderliga behoven hos moderna hybridarbetsplatser. Nu levereras och erbjuds de tillsammans som prenumerationsplaner för första gången. Alla prenumeranter kommer också att få obegränsad datalagring, ett helt bibliotek med Bluebeam University on-demand-utbildningsresurser och global teknisk livesupport. Nya Bluebeam-prenumeranter kan också förvänta sig att se ytterligare tjänster läggas till i prenumerationserbjudandena i framtiden.  

”När vi började utveckla Bluebeam Cloud hade vi möjlighet att arbeta med våra kunder och föreställa oss hur vår programvara, våra appar och tjänster användes för att avsevärt förbättra värdet och öka användarvänligheten”, säger Bluebeam Chief Product Officer Roger Angarita. ”Med vår övergång till prenumeration fokuserade vi på de områden som skulle ha störst inverkan för att effektivisera allas tillgång till filer och kritiska data från kontoret till fältet utan störningar. Och vi ville göra registrering och utbildning enkelt med utbildning på begäran och supportresurser som hjälper våra kunder att få ut ännu mer värde av våra lösningar. Vi är stolta över att introducera förändringar med den här versionen som direkt tar itu med de verkliga problemen som påverkar proffs över hela världen och i slutändan levererar en extraordinär upplevelse.”   

Besök Bluebeam.com för mer information och priser.  

__________________________________________

Om Bluebeam, Inc.  

Över 2,5 miljoner människor i fler än 165 länder förlitar sig på Bluebeams smarta och intuitiva lösningar för markering och samarbete. Lösningarna ger byggexperter bättre digitala sätt att samarbeta, hantera och arbeta med projekt. Bluebeam grundades i Pasadena i Kalifornien och har vuxit till att omfatta ytterligare USA-kontor i Kalifornien, Illinois, Texas och New Hampshire samt kontor i Kanada, England, Tyskland, Danmark, Sverige och Australien. Bluebeam är en del av Nemetschek Group. Ladda ner en 14-dagars testversion på vår webbplats.

Share this Article